Sosyal Medya Yönetimi ve Danışmanlığı

Hesaplarınızı Yönetelim

Sosyal medya, günümüzde müşterilerimize ulaşabilmek için kullandığımız vazgeçilmez bir mecra halini aldı. Özellikle Facebook ve Instagram üzerinden bir çok firma ürün ve hizmetlerini tanıtma çabası içerisinde. Fakat her işin olduğu gibi bu işin de incelikleri var.

Bir çok sosyal medya girişimi, kaliteli bir çok fikir sosyal medya içerisinde kaybolup gidiyor. Plansız ve programsız yapılan tüm çalışmalar bu mecrada yok olmaya mahkum. Çok hızlı ve değişken bir mecra olduğu için titiz ve dikkatli çalışmak gerekiyor.

Vaktizamanında broşür dağıttıranlar bilir; çalıştığınız dağıtım ekibi ne kadar düzgün çalışır ise o kadar geri dönüş alırsınız. Sosyal medyanın da bundan farkı yok. Doğru içeriği doğru kitleye ulaştırmak...

Siyah Beyaz Bilişim olarak tam bu noktada biz devreye giriyoruz. Değerli firmalarımızı müşterileriyle buluşturmak için Sosyal Medya Yönetimi ve Danışmanlığı yapıyoruz. Siz tüm enerjinizi işinize veriyorsunuz biz sizin için sosyal medya hesaplarınızı yönetiyoruz.

Yerinde paylaşımlar, doğru işaretlemeler ve gerektiğinde yapılacak doğru sponsorlu paylaşımlar ile sizi sosyal medyada öne çıkartalım.

Fiyatlar ve detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin.

Yayın Tarihi - 08.11.2019 İlgili Firm Profilini Gör Bu haber 816 defa görünütülenmiştir.

Arama Etiketleri

Aydın Sosyal Medya Yönetimi
Aydın Sosyal Medya Danışmanlığı
Aydında Sosyal Medya
Sosyal Medya Uzmanı Aydın
Aydında Sosyal Medya Yönetimi
Aydında Facebook Yönetimi
Aydında Instagram Yönetimi