Yenilendik

Yeni Nesil Sistemimiz Hizmetinizde...

Sistemlerimizi Güncellemeye başladık.

Sistemlerimizde amacımız hem firmalarımıza hem de ziyaretçilerimize en iyi hizmeti sunabilmek. Bu bağlamda güncellemeler ile sistemimizi her daim iyileştiriyoruz.

Son güncellememiz ile versiyon değişikliği yaptık. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız güncelleme büyük oranda tamamlandı ve artık bu güncelleme ile gelen yenilikler üzerinde çalışmaya başladık.

Online Kontrol

Daha önceki sistemlerde firmalarımıza online kontrol paneli vermemiştik. Yeni versiyon ile kontrol paneli geliyor. Çok Yakında...

Medya Galeri

Bir çok firmamızı maalesef resim konusunda üzmek zorunda kalmıştık. Yeni versiyon ile resim sınırını 10'dan 20'ye yükseltiyoruz ve sayfanız içerisinde özel bir Medya Galeri bölümü oluşturuyoruz.

b>Kampanyalar

Firmalarımızın kampanyalarını daha çok ön planda tutmak istiyoruz. Bunun için özel bir modül hazırlıyoruz. Kampanyalar artık daha çok erişebilir olacak.

Fırsat Ürünleri

Fırsat Ürünleri yeni versiyonun en büyük ve en farklı özelliği olacak. Bir çok fırsat sitesi duymuş ve görmüş olabilirsiniz, biz bu yapıya da kendi yorumumuzu katıyoruz. Modül ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor.

V3 | Pc - Tablet - Telefon

Güncellemenin en büyük farkı ve özelliği tüm cihazlarla uyumlu olarak çalışıyor olması. Aktif işleyen bir sistemde güncellemeleri yapmak ne kadar zorlasa da bizi güncellemeyi yapabildik. Biraz geç bir güncelleme oldu kabul ediyoruz; bunun için tüm firmalarımızdan ve ziyaretçilerimizden özür diliyoruz.

Yeni gelecek özellikler ile ilgili ara vermeden heyecanla çalışıyoruz. Çok yakında yeni güncellemeleri sizinle paylaşacağız...

Sistem Yöneticisi
Özgür KAYA

Yayın Tarihi - 25.09.2017 Bu haber 1557 defa görünütülenmiştir.

Arama Etiketleri