Web Sitenize Talibiz

Size kolay yönetilebilir, otomatik ölçeklenebilir tüm cihazlara uyumlu bir site yapalım...

Web teknolojisi her geçen gün yenilenerek gelişmekte. Sitelerin bilgisayar ile sınırlı olduğu günler çok geride kaldı. Gelişen mobil teknoloji ve akıllı cihazların hızlı yükselişi web teknolojisinde farklı bir kulvar oluşturdu. Standart ölçülerde yapılan siteler her geçen gün kıymetini yitiriyor. Otomatik ölçeklenebilir siteler ise popülaritesini her geçen gün arttırıyor. Fakat siteler ölçeklenebilir oldukça tasarımlar ise hemen hemen standart bir hal alıyor.

Siyah Beyaz Bilişim olarak öncelikli ilkemiz firmalarımıza özel tasarımlar teslim etmektedir. Gelişen teknoloji her ne kadar bu duruma kısıtlasa da biz sınırları zorlayarak sizlere özel tasarımlar sunma gayreti içerisinde çalışmaktayız. Bizim müşterimiz farklı müşteridir ve sitesi de farklı olmalıdır. Peki bunun için neler yapıyoruz:

- Öncelikle sizi yerinizde ziyaret ediyoruz. Firmanızın kurumsal kimliğini detayları ile kavrıyor isteklerinizi öğreniyoruz.

- Ekibimiz ile kurumsal kimliğinize en uygun tasarımı hazırlıyor ve sizlere sunuyoruz.

- Sunum sırasında birlikte değelndirmeler yapıyor, istek ve önerilerinize göre yapılacak değişiklikleri belirliyoruz.

- Revize işleminden sonra tekrar sunum için bir araya geliyoruz. Sizden tam onayı alana kadar sizi ziyaret etmeye ve çayınızı içmeye devam ediyoruz.

- Tam onaydan sonra iş yazılım ekibine geçiyor. Sitenizin yazılımı yapılıyor ve yönetim paneli oluşturuluyor. 

- Daha sonra sitenizi hemen yayına almıyoruz. Tekrar sizi ziyaret ediyor, tamamlanan siteyi sunuyor ve yönetim panelini gösteriyoruz. Fakat bu ziyaret son ziyaretimiz olmuyor.

- Son onay ile birlikte sitenizi yayına alıyoruz. Arama motorlarına kayıtlarını yapıyoruz. Dilerseniz istatistikleri sizin için özel olarak takip ediyoruz.

- Bu aşamadan sonra sizin bir telefon uzağınızda oluyoruz. Siteyle ilgili bir sorun oluşması durumunda derhal sorunu çözüyoruz. Gerektiğinde ise yanınıza gelip bir çayınızı daha içip sorunu çözüyoruz.

- Ayrıca sitenizi, olası saldırılara karşı koruma görevini de biz üstleniyoruz. Çökme durumunda ise gerekli müdahaleyi zaman kaybetmeden yapıyoruz.

Siyah Beyaz Bilişim olarak biraz alışılmışın dışında olabiliriz ama bunların tümü sizlere daha iyi hizmet verebilmek için. Dilediğinizde arayabilirsiniz, en uygun vakitte sizleri ziyaret edebiliriz. İnternetten daha iyi faydalanmanız için web sitenize talibiz...

Yayın Tarihi - 02.04.2017 İlgili Firm Profilini Gör Bu haber 1875 defa görünütülenmiştir.

Arama Etiketleri