Neler Yeni

Sanal Aydındaki Yeniliklere Bir Göz Atalım

Sanal Aydın'da görsel ve işlevsel olarak genel bir değişiklik yapıldı. Renkler, düzen, işleyiş...

Tüm bu değişiklikleri üyelerimizden aldığımız dönüşleri ve güncel teknolojileri bir araya getirerek hayata geçirdik. Günümüz modern web teknolojisini ihtiyaçlar ile birleştirince karşımıza Yeni Sanal Aydın çıktı. Peki neler değişti?

İlk olarak menümüzü ve arama kutusunu üst kısıma aldık, bu sayede açılışta görünecek daha geniş bir alana sahip olduk. Ardından son eklenen firmaları gösteren bölümü sağ tarafa taşıyarak sayfa önünde daha geniş bir alan oluşturduk. Ortaya çıkan bu bölüm ise özellikle firma sayfalarında hissedilir derecede göze çarpıyor. Eski sistemde firma sayfası açıldığında firma bilgilerine ulaşana kadar ziyaretçiler farklı noktalar takılıyordu. Artık açılışta firma başlığı ve hemen altında firma resimleri ve sağ tarafta iletişim bilgileri yer alıyor. Yani sayfasına girilen bir firmanın ilk ihtiyaç duyulacak bilgilerinin tümü bir anda gözümüzün önünde yer alıyor.

Bir diğer değişiklik sayfa uzunlukları. Eski sistemde de birçok sisteme göre daha kısa bir sayfa kullanıyorduk fakat bizim için sayfa hala uzundu. Yeni Sanal Aydında sayfamız daha kısa ve tüm firma bilgileri elimizin altında.

Önemli değişikliklerden biride firmanın detay bilgilerinde oldu. Detay bilgileri kapsayan Hakkımızda, Ürün/Hizmet, Kampanya, Video ve Bize Yazın bölümleri daha net bir şekilde daha şık bir navigasyon ile oluşturuldu. Burada bir de yeni bir bölüm yer alıyor, bize yazın. Bize yazın bölümü sisteme mail adresini tanımlatmış firmalar için geçerli olacak bir bölüm. Yeni Sanal Aydın ile gelen bu özellik sayesinde müşteirler firmalara doğrudan sistem üzerinden erişebilecek.

Sayfamızda biraz daha aşağıya indiğimizde eski sistem düzeninde harita ekbilgi ve arama etiketlerini görüyoruz. Bu bölümde sadece harita yüksekliğinden biraz taviz verdik, onun dışında herhangi bir değişiklik yapmadık. Aynı şekilde mobil sayfaya yönlendiren barkodumuzda yerinde duruyor. Bu bölümde bir değişiklik yapılmadı fakat mobil sayfada yeni bir güncelleme yapılacak. Bununda bilgisini paylaşmış olalım.

Genel hatları ile baktığımızda Yeni Sanal Aydın daha zarif çizgilere sahip daha sade ve bilgiye daha hızlı ulaşılmasını sağlayan bir sistem haline geldi. Tabi görsellik kadar Seo konusunda da daha başarılı bir altyapıya sahibiz artık. Tabi bunun artılarını zamanla göreceğiz.

Sistemde en önemli değişiklik ise şüphesiz Haberler bölümünün açılmış olması. Artık firmalar ile ilgili haberleri, duyuruları ve kampanyaları daha ayrıntılı ve net bir şekilde haberler bölümünden inceleyebileceksiniz. 

Şimdilik sistemde yaptığımız yenilikler bunlar, siz sayfamızda dolaşırken biz çalışmaya devam ediyor olacağız.

Özgür KAYA

Yayın Tarihi - 31.08.2013 Bu haber 1644 defa görünütülenmiştir.

Arama Etiketleri

Yenilik
Yeni Özellikler
Yeni Sanal Aydın